Νεφρολογική φροντίδα

Νεφρολογική φροντίδα

Η χρόνια νεφρική νόσος (ΧΝΝ) είναι μια συνεχής διαδρομή. Αν και κάθε διαδρομή  είναι μοναδική, η Baxter σας ακολουθεί σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής παρέχοντάς σας επιλογές που θα εξισορροπήσουν τον τρόπο ζωής σας με τα υψηλά πρότυπα φροντίδας.

Μόλις διαγνωστείτε με ΧΝΝ ή νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, μπορεί να φανεί ότι όλα αλλάζουν. Πρέπει να μάθετε για τη φύση της νόσου και να λάβετε δύσκολες αποφάσεις για τις επιλογές της θεραπείας σας.

Κατανοούμε τη δραματική διαφορά που μπορεί να επιφέρει η αποτελεσματική νεφρολογική φροντίδα όταν γίνεται κατά τρόπον που είναι λειτουργικός στον οργανισμό σας. Κατανοούμε επίσης, ότι ο σκοπός της θεραπείας σας συμπεριλαμβάνει το να νιώθετε καλά και να διατηρείτε έναν ενεργό τρόπο ζωής στην εργασία, στα ταξίδια και την απόλαυση της ζωής που εσείς επιλέγετε. Αυτός είναι ο λόγος που εργαζόμαστε ώστε να υποστηρίζουμε εσάς και τους επαγγελματίες υγείας με σκοπό να παρέχουν πλήρεις επιλογές θεραπείας σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν τη βέλτιστη δυνατή φροντίδα και να συμβάλουν στην εύκολη πρόσβαση στη θεραπεία για εσάς και την οικογένειά σας.

Η Baxter έχει υποστηρίξει ασθενείς στη διαδρομή της  νεφρολογικής φροντίδας με καινοτόμες επιλογές θεραπείας για πάνω από 60 έτη. Είμαστε οι πρωτοπόροι τόσο στην κατ’ οίκον κάθαρση (περιτοναϊκή κάθαρση) όσο και στην κάθαρση στη μονάδα τεχνητού νεφρού (αιμοκάθαρση) και δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να σας βοηθήσουμε να πετύχετε την καλύτερη δυνατή έκβαση μέσω απλοποιημένης φροντίδας.

Didi - Peritoneal Dialysis Patient

Το κατ’ οίκον σύστημα κάθαρσης που έχω μου ομιλεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι σαν να έχω ένα φίλο μαζί μου στο δωμάτιο. Το αγαπημένο μου στοιχείο του συστήματος είναι η λειτουργία απομακρυσμένης σύνδεσής του, επειδή γνωρίζω ότι ο νοσηλευτής μου μπορεί να δει πώς πηγαίνει η θεραπεία μου και να μου τηλεφωνήσει αν κάτι δε φαίνεται να πηγαίνει καλά.

Didi, Ασθενής υπό περιτοναϊκή κάθαρση

Healthcare professional and patients discussing treatments

Απομακρυσμένη διαχείριση ασθενών

Η πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης ασθενών SHARESOURCE είναι μια αμφίδρομη, βασισμένη στο cloud τεχνολογία τηλεϊατρικής που έχει υιοθετηθεί ευρέως σε παγκόσμιο επίπεδο για κατ’ οίκον νεφρολογικούς ασθενείς. Η απομακρυσμένη διαχείριση ασθενών επιτρέπει στην ομάδα των επαγγελματιών υγείας που σας φροντίζουν να παρακολουθούν από απόσταση και να διαχειρίζονται τη θεραπεία σας από την κλινική τους, κάτι που περιλαμβάνει τη δυνατότητα προσαρμογής της ιατρικής συνταγής σας για τη βελτίωση της θεραπείας χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη στην κλινική. Αυτή η δυνατότητα πρόσθετης πρόσβασης στην κατ’ οίκον θεραπείας σας, τους επιτρέπει επίσης να σας παρακολουθούν πιο έγκαιρα, αν έχουν ερωτήσεις για τη θεραπεία σας. Το SHARESOURCE χρησιμοποιείται με τη συσκευή ΑΠΚ HOMECHOICE CLARIA.

Εξέλιξη της παγκόσμιας νεφρολογικής φροντίδας

Πρόσβαση

Έχουμε επικεντρωθεί σε εξελίξεις που βοηθούν να καταργηθούν τα εμπόδια στην ποιοτική φροντίδα, από την ΧΝΝ πρώιμου σταδίου έως τη νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου (ΝΑΤΣ) και την κάθαρση ή τη μεταμόσχευση.

Ποιότητα

Προωθούμε την καινοτομία που επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας τη δυνατότητα να παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας για την κάθαρση τόσο κατ’ οίκον όσο και στη μονάδα τεχνητού νεφρού.

Απλοποιημένη φροντίδα

Αναπτύσσουμε ουσιαστική καινοτομία που θα απλοποιήσει τη φροντίδα σας έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά στο πού και πότε θα υποβληθείτε σε κάθαρση.  

1 στους 10

Παγκοσμίως υπάρχουν άτομα που πάσχουν από κάποιου βαθμού ΧΝΝ. Ο έγκαιρος εντοπισμός μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εξέλιξης της νεφρικής νόσου σε νεφρική ανεπάρκεια1