Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Η Baxter αγγίζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο καθημερινά. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις θεραπείες μας σε όλα τα νοσοκομεία και τις κλινικές – από τα ΤΕΠ έως το χειρουργείο, από το φαρμακείο έως τη ΜΕΘ – καθώς και στην εξέλιξη της κατ’ οίκον φροντίδας των ασθενών.  

Για πάνω από 85 έτη, βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της διάσωσης και διατήρησης της ζωής. Και τώρα, είμαστε αποφασισμένοι και βρισκόμαστε στη μοναδική θέση να πραγματοποιούμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία μας όσον αφορά τη διαμόρφωση του παγκόσμιου τομέα υγείας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ανάληψη της δέσμευσης για τη διάσωση και διατήρηση της ζωής

Η παγκόσμια ηγετική θέση μας

Η προορατική ηγετική ομάδα μας έχει αναλάβει τη δέσμευση να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να βοηθά τους παρόχους να ανταποκρίνονται στις σημερινές προκλήσεις του τομέα υγείας – καλύτερη φροντίδα για περισσότερους ασθενείς, ταχύτερα και πιο οικονομικά.

Η διακυβέρνησή μας

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να επιχειρούμε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης σε οτιδήποτε κάνουμε και προσπαθούμε να διατηρούμε το καλύτερο στην κατηγορία του εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους.

Προώθηση της συνεργατικής καινοτομίας

Η καλλιέργεια μιας κουλτούρας καινοτομίας είναι κρίσιμη για την επίτευξη της αποστολής μας να σώζει και να διατηρεί ζωές. Συνεργαζόμαστε με παγκοσμίου φήμης ιδρύματα, κλινικούς και επιστήμονες για την ανακάλυψη σε συνεχή βάση αποτελεσματικών και έξυπνων τρόπων επίλυσης των πιο επειγόντων προκλήσεων του κλάδου της υγείας.    

Η εταιρική ευθύνη μας

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να συναλλασσόμαστε με τον δέοντα τρόπο, διασφαλίζοντας ότι υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους, τις κοινότητες, τους πελάτες και τους ασθενείς μας, καθώς και το περιβάλλον μας σε ό,τι κάνουμε.

Το Ιστορικό μας

Για πάνω από 85 έτη, είμαστε πρωτοπόροι με σημαντικές ιατρικές καινοτομίες που άλλαξαν τον τομέα υγείας. Από τις πρώτες εμπορικά παραγόμενες ενδοφλέβιες λύσεις έως τις σημερινές κορυφαίες καινοτομίες οξείας, διατροφικής, νεφρολογικής και χειρουργικής φροντίδας, έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις στον τομέα υγείας.

Παγκόσμια ένταξη και διαφορετικότητα

Η ενσωμάτωση και η διαφορετικότητα στην Baxter αφορά στη δημιουργία και στην ανάπτυξη ομάδων που χαρακτηρίζονται από τη διαφορετικότητα και την υψηλή απόδοση και είναι αφοσιωμένες στον στόχο και καινοτόμες.  Θέλουμε να προσελκύουμε, να παρακινούμε και να διατηρούμε ένα εργατικό δυναμικό που βασίζεται στην ενσωμάτωση και στη διαφορετικότητα για να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα τις ανάγκες των εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, ασθενών και φροντιστών μας ανά τον κόσμο.

Awards and Recognition image

Διακρίσεις και αναγνωρίσεις

Είμαστε περήφανοι που είμαστε αναγνωρισμένοι από διάφορες παγκόσμιες, εθνικές και τοπικές ενώσεις και έντυπα του κλάδου ανά τον κόσμο. Ορισμένα παραδείγματα των πρόσφατων επιτευγμάτων μας τονίζουν την Baxter ως έναν εργοδότη επιλογής, τις προσπάθειές μας να υιοθετούμε έναν εργασιακό χώρο ένταξης και διαφορετικότητας και ως μια κοινωνικά υπεύθυνη και βιώσιμη επιχείρηση.