Χειρουργική φροντίδα

Χειρουργική φροντίδα

Συνεργαζόμαστε με χειρουργικές ομάδες ανά τον κόσμο έτσι ώστε να αντιμετώπιζουν τις χειρουργικές προκλήσεις με σιγουριά, ακρίβεια και ταχύτητα.   

Όταν απαιτείται χειρουργική επέμβαση, δύο πράγματα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία: μια πετυχημένα έκβαση και ελάχιστες επιπλοκές. Η δέσμευση που έχουμε αναλάβει, όσον αφορά την χειρουργική έκβαση των ασθενών, εστιάζει στην υποστήριξη των ομάδων υγείας με καινοτομικές λύσεις που συμβάλλουν στη μείωση των επιπλοκών από αιμορραγία, κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και μετά από αυτή.

Κορυφαία προϊόντα χειρουργικής φροντίδας χρησιμοποιούνται σε διάφορες επεμβάσεις, τα οποία βοηθούν τους χειρουργούς να λειτουργούν με σιγουριά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας, τη στεγανοποίηση και αποκατάσταση των ιστών, την διενέργεια μικροχειρουργικής επέμβασης και, αναφορικά με τους αναισθησιολόγους, τη χορήγηση κορυφαίων εισπνεόμενων αναισθητικών.

Doctors in surgery room working

Ενισχύοντας την χειρουργική με αιμοστατικούς παράγοντες

Αναμένεται κάποια αιμορραγία κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, αλλά η υπερβολική αιμορραγία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές. Οι κλασσικές μέθοδοι ελέγχου της αιμορραγίας, όπως ράμματα ή καυτηριασμός, μπορεί να είναι αναποτελεσματικές ή μη πρακτικές σε ορισμένους τύπους χειρουργικών επεμβάσεων. Σε αυτές τι περιπτώσεις, ο χειρουργός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αιμοστατικούς παράγοντες ή συγκολλητικά που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Παίζοντας ηγετικό ρόλο στα αιμοστατικά προϊόντα, έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να παρέχουμε καινοτομικές λύσεις που βοηθούν τους χειρουργούς να εργαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εξέλιξη χειρουργικής φροντίδας

Πρόσβαση

Τα προϊόντα της Baxter είναι αξιόπιστα εργαλεία σε χειρουργικές αίθουσες σε σχεδόν 60 χώρες.

Ποιότητα

Οι χειρουργοί βασίζονται στην ποιότητα των προϊόντων μας για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων.

Ασφάλεια

Τα προϊόντα της Baxter βοηθούν τους χειρουργούς να μειώσουν τις ενδοεγχειρητικές και μετεγχειρητικές επιπλοκές.