Διατροφική φροντίδα

Διατροφική φροντίδα

Επιλογές κλινικής διατροφής που χορηγούνται με ποιότητα, ακρίβεια και ασφάλεια.

Η κατάλληλη κλινική διατροφή μπορεί να κάνει τη διαφορά σε έναν ασθενή που χρειάζεται να ανακτήσει και να διατηρήσει την υγεία του. Για περισσότερα από 70 έτη, βοηθάμε τους επαγγελματίες υγείας να αντιμετωπίσουν τις ποικίλες διατροφικές ανάγκες των ασθενών, εισάγοντας στην αγορά τις πρώτες υγρές πρωτεΐνες με τη μορφή αμινοξέων. Σήμερα παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων για ασθενείς με οξεία ή χρόνια νόσο, οι οποίοι αδυνατούν να λάβουν επαρκή από του στόματος ή διεντερική διατροφή ή χρειάζονται συμπληρωματική διατροφή.
Το φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει έτοιμη προς χρήση προαναμεμειγμένη παρεντερική διατροφή (ΠΔ) σε διάφορα διατροφικώς ισορροπημένα σκευάσματα που περιέχουν αμινοξέα (πρωτεΐνες), γλυκόζη (υδατάνθρακες), ενδοφλέβια γαλακτώματα λίπους (λιπίδια) και ηλεκτρολύτες, καθώς και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Όταν οι ασθενείς έχουν πιο σύνθετες, εξατομικευμένες διατροφικές ανάγκες, παρέχουμε επίσης τεχνολογία διαχείρισης ροής εργασίας φαρμακείου, ετικετοποίησης και ανάμειξης φαρμακευτικών σκευασμάτων για την υποστήριξη των μοναδικών αναγκών τους. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά να διασφαλιστεί ότι έχετε τις επιλογές να συνταγογραφήσετε κατάλληλα διατροφικώς ισορροπημένη θεραπεία παρεντερικής διατροφής που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών σας.

Εξέλιξη της διατροφικής φροντίδας

Πρόσβαση

Παρέχουμε ένα συνεκτικό φάσμα πρωτοποριακών και προσβάσιμων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για ασθενείς που χρήζουν φροντίδας, από πρόωρα νεογνά έως ογκολογικούς  ασθενείς και χρόνιους ασθενείς σε κάθε υγειονομικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του νοσοκομείου, της ΜΕΘ, των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, των κλινικών και στο σπίτι.

Ποιότητα

Το φάσμα των προϊόντων μας περιέχει πολλά από τα απαραίτητα συστατικά που είναι αναγκαία για να δημιουργήσουν επαρκώς ισορροπημένα σκευάσματα ενός σχήματος κλινικής διατροφής, πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λιπίδια ηλεκτρολύτες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.

Ασφάλεια

Η έρευνα δείχνει ότι τα έτοιμα προς χρήση σκευάσματα μπορεί να μειώσουν τον δυνητικό κίνδυνο σφαλμάτων φαρμακευτικής αγωγής και ενεχόμενων λοιμώξεων1 και να απλοποιήσουν τη διεργασία παρασκευής. Οι εξατομικευμένες συνταγές μπορούν να προετοιμαστούν με συνεπή ποιότητα και ασφάλεια χάρη στην κορυφαία τεχνολογία φαρμακείου που παρέχουμε.

Περιεχόμενα προϊόντα

Thumbnail image of Olimel N9E

Φάσμα προϊόντων OLIMEL για Διατροφική Φροντίδα

Το φάσμα των προϊόντων OLIMEL αποτελείται από επτά μοναδικά παρεντερικά (ενδοφλέβια) διατροφικά σκευάσματα με βάση το ελαιόλαδο που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών σε πρωτεΐνη και ενέργεια.    

Η σειρά OLIMEL διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο, αλλά δεν διατίθενται όλα τα σκευάσματα σε κάθε χώρα. Το OLIMEL δεν έχει εγκριθεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχετικοί κεντρικοί τίτλοι