Νοσοκομειακή φροντίδα

Νοσοκομειακή φροντίδα

Από το φαρμακείο έως την κλίνη του νοσοκομείου, κατανοούμε τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η προετοιμασία και χορήγηση του φαρμάκου στη νοσοκομειακή φροντίδα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όταν οι στιγμές μετρούν στο νοσοκομείο, εσείς θα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι στην ανάρρωσή σας. Στο επίκεντρό μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη σε εσάς και στους επαγγελματίες υγείας με αποτελεσματικά ενδοφλέβια φάρμακα και τεχνολογίες έγχυσης που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ασφάλεια.

Λόγω του ηγετικού ρόλου μας στην προετοιμασία και χορήγηση φαρμάκων, τα ενδοφλέβια διαλύματά μας, τα προαναμεμειγμένα φάρμακα, οι τεχνολογίες φαρμακείου και έγχυσης βρίσκονται σε νοσοκομεία και κλινικές σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι στους ασθενείς αξίζει πρόσβαση σε φάρμακα και τεχνολογίες που είναι σχεδιασμένα για την προώθηση της αποτελεσματικής χορήγησης και τη μείωση των αποτρέψιμων σφαλμάτων φαρμακευτικής χορήγησης.

Πρόσβαση

Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και οργανισμούς αντιμετώπισης καταστροφών για να βοηθήσουμε να διασφαλιστεί ότι ζωτικά υγρά και φάρμακα είναι διαθέσιμα όταν τα χρειάζεστε.

Ποιότητα

Τα προαναμεμειγμένα φάρμακα και διαλύματα προετοιμάζονται με ακρίβεια και ορθότητα, και η δική μας τεχνολογία φαρμακείου υποστηρίζει την ασφαλή εξατομικευμένη προετοιμασία και συμβάλει στη διασφάλιση της συνεπούς θεραπείας.

Ασφάλεια

Τα έξυπνα συστήματα έγχυσης και τα προαναμεμειγμένα διαλύματα έχουν σχεδιαστεί για απλή και εύληπτη χρήση και βοηθούν στη μείωση του κινδύνου των αποτρέψιμων σφαλμάτων φαρμακευτικής χορήγησης και των λοιμώξεων.

5%

Σχεδόν 5% των νοσηλευόμενων ασθενών παρουσιάζουν μια ανεπιθύμητη ενέργεια φαρμάκου1

1,2 εκατομμύρια

νοσηλείες επηρεάζονται από τα αποτρέψιμα ανεπιθύμητα σφάλματα φαρμακευτικής χορήγησης που αφορούν ενέσιμα φάρμακα.2