Τα Προϊόντα μας

Τα Προϊόντα μας

Το φάσμα των προϊόντων μας, δίνει τη δυνατότητα στους κλινικούς ιατρούς να είναι πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στη θεραπεία ασθενών στη νοσοκομειακή κλίνη, στη χειρουργική αίθουσα, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο σπίτι και στη μονάδα τεχνητού νεφρού. Εργαζόμαστε από κοινού με τους συνεργάτες μας για να βρούμε νέους και εξυπνότερους τρόπους βελτίωσης του θεραπευτικού αποτελέσματος των ασθενών, της πρόληψης των επιπλοκών πριν αυτές καταστούν απειλητικές για τη ζωή και της αύξησης της πρόσβασης στην υγειονομική φροντίδα με την παράλληλη μείωση του συνολικού κόστους.

Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες υγείας.

Προϊόντα

Αναζητήστε τον κατάλογο προϊόντων που διατίθενται στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα προϊόντα

HOMECHOICE CLARIA with SHARESOURCE thumbnail

HOMECHOICE CLARIA με SHARESOURCE για Νεφρολογική Φροντίδα

Η συσκευή αυτοματοποιημένης περιτοναϊκής κάθαρσης (ΑΠΚ) HOMECHOICE CLARIA με την πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης ασθενών SHARESOURCE έχει φιλικά για τον χρήστη χαρακτηριστικά που βοηθούν τους ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου να διαχειριστούν την κατ’ οίκον θεραπεία περιτοναϊκής κάθαρσης (ΠΚ), ενώ τους διατηρεί σε απομακρυσμένη σύνδεση με τους επαγγελματίες υγείας.

Η συσκευή ΑΠΚ HOMECHOICE CLARIA με την πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης ασθενών SHARESOURCE έχει εγκριθεί σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

Αιμοστατικό FLOSEAL για Χειρουργική Φροντίδα

Το FLOSEAL είναι ένας συμπληρωματικός αιμοστατικός παράγοντας σε ένα ευρύ φάσμα τύπων αιμορραγίας1 με αποκλειστικό συνδυασμό δύο ανεξάρτητων αιμοστατικών παραγόντων.2,3

Το αιμοστατικό FLOSEAL διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.  

THERANOVA dialyzer

Διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA στη Νεφρολογική Φροντίδα

Η διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx)  μέσω του φίλτρου THERANOVA είναι μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία κάθαρσης  για ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Το φίλτρο αιμοκάθαρσης THERANOVA διακρίνεται για την καινοτόμα μεμβράνη, η οποία παρέχει θεραπεία διευρυμένης αιμοκάθαρσης (HDx).

Η διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA διατίθεται στον Καναδά και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας.

Thumbnail image of Olimel N9E

Φάσμα προϊόντων OLIMEL για Διατροφική Φροντίδα

Το φάσμα των προϊόντων  OLIMEL αποτελείται από επτά μοναδικά παρεντερικά (ενδοφλέβια) διατροφικά σκευάσματα με βάση το ελαιόλαδο που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες πρωτεΐνης και ενέργειας των ασθενών με μέτρια έως σοβαρή νόσο4.

Το φάσμα των προϊόντων OLIMEL διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.

PRISMAFLEX System - Continuous renal replacement therapy for critically ill patients with acute kidney injury (AKI)

Mηχάνημα PRISMAFLEX στην Εντατική Θεραπεία

Το καινοτόμο μηχάνημα PRISMAFLEX έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη της ανάρρωσης των βαρέως πασχόντων ασθενών  με οξεία νεφρική βλάβη (ΟΝΒ). Το ευέλικτο σύστημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολλαπλών θεραπειών με μια πολυχρηστική πλατφόρμα που μπορεί να προσαρμοστεί στις ειδικές ανάγκες των ασθενών.

Το μηχάνημα PRISMAFLEX διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.       

TISSEEL [Fibrin Sealant]

TISSEEL (Fibrin Sealant) στη χειρουργική φροντίδα

Το TISSEEL είναι ένα συγκολλητικό ιστών με αποδεδειγμένο ιστορικό κλινικής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, το οποίο εμπιστεύονται οι χειρουργοί ως επικουρικό της αιμόστασης.  Βοηθά τους χειρουργούς να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία σε θέσεις μη προσβάσιμες σε «χειρουργικά» μέσα (π.χ. ράμματα και καυτηριασμός) με ομοιόμορφη τοποθέτηση χάρη στο σύστημα DUPLOSPRAY, το οποίο επιτρέπει στους χειρουργούς να προσεγγίζουν τον ιστό σε απόσταση έως 2-5 εκ. για λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση.

Το TISSEEL (Fibrin Sealant) διατίθεται παγκοσμίως σε επιλεγμένες χώρες.       

Σχετικοί κεντρικοί τίτλοι