Εντατική Θεραπεία

Εντατική Θεραπεία

Όταν κάθε στιγμή είναι κρίσιμη, η τεχνολογία μας υποστηρίζει τους επαγγελματίες υγείας που είναι προσηλωμένοι στην επιβίωση και την ανάρρωση των ασθενών στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Όταν παρουσιάζονται βαριές και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και τραυματισμοί, απαιτείται μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας και προηγμένοι ιατρικοί πόροι για την υποστήριξη της φυσιολογικής σωματικής λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου, η υγειονομική φροντίδα είναι κρίσιμη στην ανάρρωση του οργανισμού. 

Είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης των επαγγελματιών υγείας στη ΜΕΘ, όπου θα βρείτε όχι μόνο τα ενδοφλέβια φάρμακα και τα συστήματα έγχυσης της Εταιρείας μας, αλλά και τη μοναδική τεχνολογία μας για τη θεραπεία συνεχούς υποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας (CRRT) όταν παρουσιάζεται οξεία νεφρική βλάβη (ΟΝΒ). Αυτή η θεραπεία κάθαρσης επιτρέπει την βραδεία και συνεχή αφαίρεση υγρών και μπορεί να αντιστρέψει την ΟΝΒ και να υποστηρίξει τη συνολική ανάρρωση.  Η τεχνολογία μας έχει επίσης τη δυνατότητα υποστήριξης της θεραπείας επιπρόσθετων οργάνων πέραν του νεφρού.

PRISMAFLEX System - Continuous renal replacement therapy for critically ill patients with acute kidney injury (AKI)

Εξέλιξη της φροντίδας στη ΜΕΘ

Η ΟΝΒ παρουσιάζεται όταν οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, συνήθως λόγω σοβαρής λοίμωξης ή τραύματος. Η βλάβη στους νεφρούς δεν είναι πάντα μόνιμη, αν υποβληθεί σε θεραπεία αμέσως, και δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι τελευταίες εξελίξεις στη θεραπεία της ΟΝΒ μπορεί να βοηθήσουν στη διασφάλιση ότι εσείς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο λαμβάνετε την κατάλληλη θεραπεία τη σωστή χρονική στιγμή. Ως πρωτοπόροι στις θεραπείες υποστήριξης οργάνων, έχουμε σχεδιάσει το μηχάνημα PRISMAFLEX για να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες υγείας να παρέχουν αποτελεσματική  θεραπεία συνεχούς υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας (CRRT) σε ασθενείς με ΟΝΒ και άλλες παθήσεις.

Εξέλιξη της εντατικής φροντίδας

Πρόσβαση

Η τεχνολογία μας για τη θεραπεία συνεχούς υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας διατίθεται σε περισσότερες από 80 χώρες και σε 29 γλώσσες.

Ποιότητα

Η τεχνολογία μας στη θεραπεία συνεχούς υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας (CRRT) μπορεί να παρέχει το υψηλότερο πρότυπο φροντίδας όταν η ΟΝΒ παρουσιάζεται στη ΜΕΘ. Πάνω από 7 εκατομμύρια θεραπείες έχουν παρασχεθεί παγκοσμίως. 

Ασφάλεια

Η τεχνολογία μας στη θεραπεία συνεχούς υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας (CRRT) εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά ακριβές σύστημα, το οποίο έχει κατασκευαστεί με χαρακτηριστικά ασφαλείας για να βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας να παρακολουθούν στενά και να διαχειρίζονται τη φροντίδα των ασθενών.  

35 εκατομμύρια

εισαγωγές στη ΜΕΘ καταγράφονται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α.1  

20%

των νοσηλευόμενων ασθενών εμφανίζουν ΟΝΒ2