Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διευρυμένη Αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA για τη Νεφρολογική Φροντίδα

Διευρυμένη Αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA για τη Νεφρολογική Φροντίδα

Η διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA διατίθεται στον Καναδά και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας.

THERANOVA dialyzer

Η διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx) μέσω του φίλτρου THERANOVA  είναι μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία αιμοκάθαρσης που απευθύνεται σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Το φίλτρο THERANOVA διακρίνεται για την καινοτόμο μεμβράνη, η οποία παρέχει θεραπεία διευρυμένης αιμοκάθαρσης (HDx).

Το THERANOVA σχεδιάστηκε για τη διήθηση ενός ευρύτερου φάσματος μορίων από το αίμα σε σύγκριση με τα συμβατικά φίλτρα αιμοκάθαρσης, στοχεύοντας στην αφαίρεση μεγάλων μεσαίων μορίων που μπορεί να σχετίζονται με τη φλεγμονώδη αντίδραση και την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου (ΝΑΤΣ).1,2,3 Η καινοτόμος μεμβράνη μεσαίας διαπερατότητας (Medium Cut-Off) διευρύνει το φάσμα διαλυτών που αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της συμβατικής αιμοκάθαρσης, ενώ διατηρεί τις απαραίτητες πρωτεΐνες σε ελεγχόμενο επίπεδο.  Αυτό το μοναδικό προφίλ αφαίρεσης και κατακράτησης παρέχει ένα επίπεδο διήθησης εγγύτερα σε αυτό του φυσικού νεφρού.4,5

Η διευρυμένη αιμοκάθαρση (HDx) πραγματοποιείται κατά τον ίδιο τρόπο όπως η συμβατική αιμοκάθαρση (ΑΚ), δεν απαιτεί την παραγωγή υγρού υποκατάστασης και λειτουργεί με τον κλασικό εξοπλισμό για λειτουργική αποδοτικότητα.

Σχεδιασμός τριών διακριτών στρωμάτων

Ομαλή επιφάνεια και ασύμμετρος σχεδιασμός

Η μεμβράνη του THERANOVA, η οποία έρχεται σε επαφή με το αίμα, διακρίνεται για την ομαλή επιφάνεια που βρίσκεται στο λεπτό εσωτερικό της στρώμα. Χαρακτηρίζεται από υδρόφοβους/υδρόφιλους μικροχώρους, οι οποίοι μπορεί να ελαχιστοποιήσουν την αλληλεπίδραση με τα συστατικά του αίματος, με αποτέλεσμα τη λιγότερη απορρόφηση πρωτεϊνών και την μικρότερη κυτταρική αλληλεπίδραση που ενδέχεται να συμβάλει στη μείωση των κινδύνων της θρόμβωσης.5


ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ το φίλτρο αιμοκάθαρσης THERANOVA σε θεραπείες HDF ή HF.

Για την ασφαλή και κατάλληλη χρήση του THERANOVA, ανατρέξατε στις αντίστοιχες οδηγίες χρήσης, το εγχειρίδιο χειριστή ή τον οδηγό χρήστη.